Referencer

På denne side kan du læse lidt om hvilke samarbejdspartnere jeg har, tidligere kunders referencer og Information angående Byg Garanti

Azelis - Murermester Jacob


Allan Borre - Facility Manager

Azelis Denmark A/S / Azelis Denmark Smoke Ingredients A/S

"Prøv lokal murer som laver godt arbejde, er konkurrence dygtig på prisen, og holder aftaler som er indgået."
Anders, Strøby - Murermester Jacob


Anders, Strøby

"Jeg har kun gode ting at sige om Jacob og vil bestemt anbefale ham til andre. Håndværket er i top, og alle aftaler bliver overholdt til punkt og prikke. Det er helt sikkert Jacob jeg ringer til næste gang jeg skal bruge en murer. PS: Jeg ville ønske alle håndværkere var som Jacob."
-

Mads & Maria Sander Hansen


Mads & Maria Sander Hansen

"Jacob holder sine aftaler og møder op som aftalt. Og så er han altid klar til at give et par gode råd eller dele ud af sine cowboytricks. I det hele taget er Jacob et meget sympatisk og imødekommende menneske, der udfører et godt stykke arbejde til en meget rimelig pris.

Vi har brugt Jacob flere gange og både til indendørs arbejde i forbindelse med et badeværelse og en entré, og senest har han muret et par husgavle og pudset vores husfacader."
Else og Karsten, Birkerød. - Murermester Jacob


Else og Karsten, Birkerød.

"Vi kom i kontakt med Jacob Kühn – alias Mester Jacob – da vi i 2012 skulle energirenovere en gavl på huset. Det blev flot arbejde. Så siden har vi brugt Mester Jacob til flere mureropgaver – reparation af af altan, renovering af vores bryggers med afløb og et meget flot klinkegulv og ny gulvfliser i vores badeværelse. Mester Jacob er en mand med sans for detaljen – og et fint lune. Hvordan finder man dog på en mailadresse, som hedder “murerske”..... Lige en håndværker efter vores hoveder. Og hans priser – ja dem har vi aldrig haft grund til at klage over. Rimelige og fair."Byg garanti


Byg garanti er med i prisen

Murermester Jacob er omfattet af Byg Garanti.

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti for helt op til 100.000 kr. inkl. moms.

Byg Garanti træder automatisk i kraft ved aftalens indgåelse med håndværkeren, og ordningen er gratis for dig.


Byg Garanti dækker:

  • arbejde udført for private kunder på deres private bolig
  • synlige mangler i op til 3 år og skjulte mangler i op til 10 år
  • op til 100.000 kr. inkl. moms
  • forbrugeren, der har bestilt arbejdet

Samarbejdspartnere

Vi har tæt samarbejde med en lang rækker firmaer:
  • Isover.dk
  • Bygma
  • Hansenkitchen.com